Cautare

24983 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.67 secunde)
Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul. ... Un paznic-soldat sare de pe bicicleta cu care patruleaza printre morminte si imi ia din mana biletelul cu coordonatele criptei lui Popescu:
Trompele lui Eustache fac legatura intre faringe si urechea medie (sau mijlocie), iar blocarea lor este cea mai frecventa cauza a durerilor de urechi la copii, ca si la adulti. In timpul zilei pozitia obisnuita este cu capul in sus, iar trompele lui Eustache dreneaza in mod naturalin faringe.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
Intre "sarutul de adio" dat lui Blaga si apriga suparare pe Politie, Traian Basescu a gasit imediat un inlocuitor, in aceeasi zi, in persoana lui Traian Igas, "un soldat disciplinat".
Biroul Politic al Partidului Conservator a decis excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru. ... Printre cei care au votat impotriva excluderii se afla si fostul social-democrat Dan Ioan Popescu, care a precizat ca optiunea sa a venit "din convingere".
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, dupa discutiile de la Cotroceni, ca este de parere ca seful statului va semna in scurt timp revocarea lui Dan Nica de la conducerea MAI.
Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a sustinut, marti, in plen, ca raportul Comisiei juridice in cazul Dan Pasat este o smecherie si a anuntat ca opozitia se va abtine la votul privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului democrat-liberal.
Top 3 momente-cheie din cariera lui Dan Diaconescu 3, Doamne, si Top 3 Dan Diaconescu este un personaj complex. ... Din pacate, momentul nu a fost apreciat la adevarata lui valoare.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Victor Ciutacu ii cere explicatii lui Ponta.
Vicepremierul Dan Nica, ministrul Administratiei si Internelor, care a votat la sectia 52 de la Liceul "Tudor Vianu" din Capitala. ... Acesta este mesajul meu", a spus Dan Nica.
Jakob Schuh, Jan Lachauer), adaptat dupa indragita carte pentru copii a lui Roald Dahl si premiat la Annecy pentru Cea mai buna producție TV, sau celebrele creatii pentru copii produse de Les Films du Nord, Unicornul / The Unicorn (r.
Copiii vor avea propriul lor Bookfest - Bookfest Junior, un spatiu dedicat exclusiv lansarilor si evenimentelor pentru cei mici. ... Copiii vor fi vedete ale acestei editii, care prinde sarbatoarea de 1 iunie chiar in mijlocul celor cinci zile de Bookfest.
Vorbea cu Luminita, batand cu degetele pe un pahar de plastic in fata bacaniei, facand semne aspre cu degetul catre aceasta mama care lenevea cersind pe treptele bisericii impreuna cu copiii de varsta scolara, glumea cu prostituatele de langa gara.
Din nefericire, de atunci rezultatele au inceput sa lase de dorit, astazi, programul derulandu-se mai mult din inertie, chiar daca utilitatea lui este de necontestat. ... Daca beneficiile lui, mai ales in mediul rural sunt evidente, la orase lucrurile stau putin diferit:
- In perioada 20-23 decembrie, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina organizeaza Atelierele lui Mos Craciun, o serie de evenimente ce au loc in fiecare zi, intre orele 16:00 si 20:00, unde copii vor invata sa confectioneze decoratiuni specifice Craciunului.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... Este o incercare a lui Traian Basescu de a sparge colaborarea PSD-PNL", a sustinut Dan Pavel.
google-analytics.com